CONTACT US SAMPLING VIRTUAL BA FACEBOOK. SHA Premium Hydrating Lotion 170ml Hyaluronic acid is widely known for its reputation is providing ample hydration to the skin. Page 1 of 1 Start over Page 1 of 1 . Hahh, pandai-pandai lah korang survey harga nanti oki. Berpatutan dengan harga dia. Yang tak bestnya sebab dia tak paraben-free and can lead to fungal acne without proper skincare routine. haah ada beza.. kalau yang botol putih tu , ekin selalu pilih line merah tau.. so kalau nak compare dengan premium whitening lotion ni, ekin lagi suka yang botol putih sebab yang botol biru ni texture dia thick sikit.. kulit muka ekin conbination.. so lagi suka yang botol putih sebab texture dia watery sikit.. Hai ekin, saya ada 2 soalan. toner ni cause fungal acne ke mcm mna ekin ? Après vous être démaquillée et nettoyée avec le Hada Labo Gokujyun Face Wash, versez une quantité de lotion de la taille d'une pièce de cinq centimes dans votre paume et frottez entre vos mains pour les réchauffer. Ada staff watson kate sama je cuma packaging baru. Sun Damage. Cari dekat kedai runcit mana pun memang takkan dapat. Learn more with Skincarisma today Antara dua ni, ekin lagi prefer tuang dekat tapak tangan je kalau nak pakai (make sure tangan tu dah bersih oki). hydrating lotion hadalabo ni more to skin barrier awak :D kalau nak pudarkan parut boleh cari ingredient yg ada vit c and etc :), Hi, awak pernah guna tak whitening essence / serum hada labo? Hada Labo Premium Whitening Lotion lain ye dengan Hada Labo whitening lotion. Tapi, yang bestnya HL Premium Whitening Lotion ni dia pH balanced dengan kulit. Dibandingkan dengan Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Lotion, Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Milk ini memiliki tekstur yang lebih kental. Many Malaysian people love wearing Hada Labour brand including me. maksud nampak kesan tu dari segi apa ya? Mineral oil. Designed by OddThemes. Hada labo is a very popular skincare in Japan and also Malaysia. from. Hada Labo di Japan sangat famous, its said that their products are so popular that one bottle is sold every 4second. THE LATEST NEWS & UPDATES DELIVERED TO YOUR INBOX! Suitable for normal/oily/combination skin. This is a thin, watery lotion, thinner than the Hada Labo Premium lotion, which I also have used and liked in the past. Premium Whitening. Texture HL Premium Whitening Lotion (Rich) ni jenis watery dan texture dia lagi rich daripada yang light version. Fokus utama HL Premium Whitening Lotion ni adalah untuk brightening dan memberi intense hydration pada kulit wajah. I bought the refill to put it in my other bottle but ended up putting it in... About reviewer . Tapi, selalunya ekin akan cari dekat Watsons sebab dekat sana kan selalu ada sale. This time I am gonna review, Hada Labo Premium Whitening Lotion (Rich). Rohto Hada Labo Shirojyun Whitening Lotion & Face Moisturizer, High Purity Arbutin / Vitamin C / Wakan Adlay Extract, Made in Japan, 170ml . 13,17 € 13,17 € (9,41 €/100 ml) Livraison GRATUITE. Premium Hydrating. HADA LABO Shiro-jyun Clear Lotion should be used after washing and serves as the foundation to your skin care routine. Result daripada skincarisma selepas analyse HL Premium Whitening Lotion (Rich) punya ingredients. setan!! Dan cover hydration dia memang tip top. Mentang-mentang skincare dekat Korea tengah hype sekarang . Macam Mana Nak Dapatkan Game Dekat IG Story? Livraison GRATUITE. DÒNG SẢN PHẨM - Hada Labo. Essence-like rich texture. Kalau pernah boleh review tak hehe, hi, thank you sudi bertanya :D setakat ni ekin tak pernah lagi pakai serum hada labo.. macam nak cuba jugak serum hada labo ni.. kalau ekin pakai, nanti ekin review ya :D. hai, nak tanya. Kalau nak kata dia buatkan kulit muka kita jadi putih, so far kulit ekin masih dalam keadaan tona warna yang sama. With Algae derived Sacran to immerse skin with intense moisture. Dehydration. Created with Sketch. Texture rich ni bagi ekin terlalu likat untuk jenis kulit muka macam ekin. 4,4 sur 5 étoiles 438. Vitamin Mask. Rohto Hada Labo Shirojyun Premium Lotion Blanchissante 170 ml. Ok, apa-apa persoalan mengenai HL Premium Whitening Lotion ni korang boleh tanya dekat ruangan komen di bawah oki. Dia rasa macam tak best je. Skin Lab‿Premium 140 ml de lotions laiteuses. Hada Labo Premium Whitening Lotion | Hydrated Skin Within A Budget Skincare Hada Labo Premium Whitening Lotion is a fairly new product on the market. Jangan ada yang gaduh dengan member pulak kata Hada Labo ni dari Korea. Tapotez doucement sur votre visage et votre cou jusqu'à ce qu'il soit complètement absorbé. for oily/combination skin tendency utk cause fungal acne tu ada.. mungkin boleh kurangkan pakai dkt area dahi. Copyright © document.write(new Date().getFullYear()) 170 ml . Simply warm a small amount between the palms of your hands, then gently pat it onto your face for deep moisturization. Hydrating. Kulit ekin jenis combination, so ekin lagi prefer (light) version punya. BUY NOW CONCERNS. Extra moisturizing lotion. Premium Whitening. Habituellement expédié sous 3 à 4 jours. Personal experience ekin pula. Drop Skincare Routine | Uncomplete Version. Dua tiga drop pun dah boleh cover satu muka. UV Protection. Warnanya juga tidak bening seperti si lotion, melainkan berwarna putih susu. Find out if the Hada Labo Premium Whitening Lotion (Rich) is good for you! Free from alcohol, fragrance, colorant and mineral oil. Dullness. This lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic acid. Fragrances. Dengan teksturnya yang demikian, tentunya si milk ini membutuhkan waktu yang lebih lama untuk benar-benar meresap ke kulit. Acne-Fighting. Korang boleh pergi ke Watsons atau guardian atau mana-mana drugstores yang ada jual produk daripada Hada Labo ni. Asyiqin Roslee. boleh je kalau nak pakai rich punya.. tapi mungkin awak kena kurangkan kuantiti and jangan apply area possibility akan kena fungal acne. Korang boleh tengok dekat ingredients dia dulu before decide nak beli sebab takut ada one of the ingredients dekat dalam ni buat korang allergic. Ligth nya warna biru jugak ke ? Kalau orang tanya, apa yang best Hada Labo Premium Whitening Lotion ni ? Kem dưỡng trắng toàn diện - Hada Labo Perfect White Supreme Cream. Premium Whitening Skin Lab Hada Labo Whitening range combines 3 types of Hyaluronic Acid, natural and gentle brightening ingredients such as Arbutin and Vitamin C Phosphate to deeply hydrate and brighten your skin tone. Seperti yang HL claim, Premium Whitening Lotion ni sesuai untuk mereka yang nak pudarkan bintik hitam di muka, kulit kemerahan dan kusam kerana HL Premium Whitening Lotion ni dia anti dark spots, anti redness dan anti dullness. … hehehe.. kalau yang hadalabo premium ni texture dia lagi thick kalau nak di compare dengan light punya.. Hai sis emm yang hada labo version light punya boleh pudarkan parut Tak? tapi make sure ambil jenis ikut kesesuaian kulit muka tau :), Brpa lama ambil msa utk nmpak kesan jika pkai 1setan... Tq. Dalam ni dia ada 2 jenis hyaluronic acid (super HA & nano HA)  which is good ingredient untuk hydration. Bijak kan? hada labo premium nz; Uncategorized hada labo premium nz. “Ekin, dekat mana nak dapatkan Hada Labo Premium Whitening Lotion ni? Ekin suka dengan hasil pemakaian whitening lotion ni. FREE FROM. The right way to use Hada Labo lotion for maximum effectiveness Hada Labo expands the Premium Hydrating skincare line with a New Night Cream and its first Hydro-Gel Mask. Use cold lotion to tighten pores and soothe skin, Soften dry skin: Pour lotion on facial cotton and apply to dry elbows, knees or heels to relieve dry skin. By ingredients. hai ekin kalau untuk kulit yang kering , jerawat kemerahan sesuai toner hadalabo yang mana ye . It's a picture of somebody trying to figure things out. 4,5 sur 5 étoiles 605. Eh, produk skincare daripada Japan pun okay jugak tau. Berbalik kepada Hada Labo Premium Whitening Lotion (Rich). But, so far so good! Apa yang ekin tak suka adalah texture rich dia. Menu Yang Selalu Order Dekat Nando’s Malaysia. 5.0. Dan yang ekin suka mengenai HL Premium Whitening Lotion ni sebab dia ada 2 jenis vitamin iaitu vitamin C dan E. Ni adalah cara dan step untuk korang refer dekat mana nak masukkan HL Premium Whitening Lotion ni dalam skincare routine. Previous page. The Hada Labo Premium Whitening Lotion consists of great hydrating acids which are Hyaluronic acid, and also Nano Hyaluronic acid. What other items do customers buy after viewing this item? Premium Hydrating Lotion: Hada Labo’s new generation 5 interlocking Hyaluronic Acids (HA). Haritu ekin ada pakai dua cara. Yang best ekin boleh kata, lotion ni dia ada buatkan kulit kita yang kusam nampak cerah! Untuk HL Premium Whitening Lotion (Rich) ni, ekin bagi 4.5/5 bintang. didn't know this toner ada light punya, my mom terus grab yang rich punya and I takut kena fungal acne as you said before bcs my skin type is oily to combination. © 2020 ROHTO-MENTHOLATUM (M) SDN. £18.99 Next page. Anti-Aging . A rich essence-type lotion that immerses dehydrated, dull skin in brightening tranexamic acid, Vitamin C and Vitamin E for a resilient, crystal-bright complexion. mcm nak try lah. Two types of Hyaluronic Acid provide intense, long-lasting hydration through every layer of skin, Helps to fight dark spots, re-balance skin tone and restore skin radiance after every application, Soothes and relieves redness and discomfort after sun exposure, Pat lotion all over face until fully absorbed for softer, smoother and longer-lasting make-up, Soak facial cotton with lotion and leave on affected areas for 5-10 mins, Place lotion in refrigerator. Satu yang tuang dekat tapak tangan dan baru sapu dekat muka. Roughness. hada labo cleansing oil guardian. BHD. Dulu aku ada beli toner atau toner dipanggil sebagai lotion masa degree, muka makin licin, but then tak continue pakai. Gila kan? 2. Nak tnya hada labo prmium nie boleh kurangkan jerawat ke? Colorant. Rohto Hada Labo Shirojyun Medicated Whitening Lotion 170ml. Hada labo premium whitening lotion ver. Uneven Tone. BUY NOW CONCERNS. Bọt rửa mặt dưỡng ẩm - Hada Labo Advanced Nourish Supreme Hyaluron Foam. Mestilah tiga main ingredients ni iaitu tranexamic acid, hyaluronic acid dengan nano hyaluronic acid. 16,20 € 16,20 € (9,53 €/100 ml) Promotion disponible. Sensitive Hydrating. Read what notable effects these ingredients have with Skincarisma” What's new. ekin pernah pakai hada labo hydrating lotion yang biasa tak? Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian. Fokus utama HL Premium Whitening Lotion ni adalah untuk brightening dan memberi intense hydration pada kulit wajah. Dekat sini, korang boleh tengok kelebihan HL Premium Whitening Lotion. asian_vixen. Sebab texture yang rich ni kan dia jenis likat sikit. PREMIUM WHITENING UV SUNSCREEN. Wound Healing. Star ingredient seperti di highlight oleh HL sendiri adalah Tranexamic Acid. Suitable for normal/dry skin. 7 months ago. Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Mask is free from SkinCarisma flagged Allergens Understanding the Identified Contact Allergens The EU's Scientific Committee on Consumer Safety (SCCS) has identified and established 26 cosmetic ingredients that are likely contact allergens (potential to cause skin allergies) as demonstrated in clinical or epidemiological studies. UV … hihihi...dengarnya itu untuk merawat kulit kusam dan darkspot...btw, take care...#snarslim1212. Result untuk safety dia kebanyakannya warna hijau menunjukkan tahap keselamatannya dan takde sebarang harmful ingredients yang boleh merosakkan kulit wajah. Cari dekat kedai runcit takde pun.”. BRIGHTENS AND PROTECTS. Tapi, ada orang kata dekat guardian lagi murah. menu. UV Protection. Premium Whitening Lotion (Light): Tranexamic Acid: helps to fight dark spots ans re-balance skin tone for brighter and more radiant skin. Hair Blond, Straight, Fine. 4.3 out of 5 stars 91. Sin categoría. PREMIUM HYDRATING LOTION. Read reviews, see the full ingredient list and find out if the notable ingredients are good or bad for your skin concern! 31 diciembre, 2020. Revesol Multi-Factor Age Reverse Cream with Hydration, Nota Lengkap RPK (Rutin Pemeriksaan Kenderaan), The Body Shop Seaweed | Deep Cleansing Gel Wash & Oil Balancing Toner, 3 Pilihan Menu Menarik untuk dipilih di Red Penguin TTDI, Cara Tukar Had Pengeluaran Wang di Maybank, Sambut Hari Lahir Ibu di The Grill, Wangsa Maju, Revesol Multi-Factor Age Reverse Cream With Hydration Review, Resepi Ayam Sambal Berlada Untuk Orang Bujang, Hada Labo Premium Whitening Lotion (Rich) Review. I could look back at my life and get a good story out of it. PREMIUM WHITENING LOTION (LIGHT) 170 ml A light lotion that refreshes dehydrated, dull skin with tranexamic acid, Vitamin C and Vitamin E for a resilient, crystal-bright complexion. Brightening. Solutions. Habituellement expédié sous 4 à 5 jours. Atas ni ekin sertakan sekali ingredients HL Premium Whitening Lotion (Rich) untuk sesiapa yang memerlukan. Arbutin Whitening Face Wash 100ml Effectively removes dirt from pores and purify skin for a clearer, brighter complexion ;), hai ekin...x nk buat review tentang melano moisturization lotion pulak ke? hai... pernah2! Giá: 262.000 đồng / 50g Xem chi tiết. Wohooooo! Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash is free from SkinCarisma flagged Allergens Understanding the Identified Contact Allergens The EU's Scientific Committee on Consumer Safety (SCCS) has identified and established 26 cosmetic ingredients that are likely contact allergens (potential to cause skin allergies) as demonstrated in clinical or epidemiological studies. Ohok ohoks *batuk ditangga. This lotion with a rich, essence-like texture gently wraps skin in moisture to provide deep, intense hydration all day long. It helps prepare your skin for better absorption of other HADA LABO brightening products. Suitable for normal/dry/dehydrated skin. Giá: 225.000 đồng / 100ml Xem chi tiết. nak reduce bintik hitam kat muke ni hehe, hi... try lah! ALL RIGHTS RESERVED. 5.0 out of 5 stars 4. yg botol putih tu. Saya jenis kulit normal tapi kusam, rich @ light yg patut saya guna? Brightening. With up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ranges! Browse By skincare goal. Dia jual whitening hada labor premium bukan setan.. maksud awak macam mana tu? Suitable for all skin types. Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Jelly Essence is free from SkinCarisma flagged Allergens Understanding the Identified Contact Allergens The EU's Scientific Committee on Consumer Safety (SCCS) has identified and established 26 cosmetic ingredients that are likely contact allergens (potential to cause skin allergies) as demonstrated in clinical or epidemiological studies. Eyes Blue. Dung dịch dưỡng trắng toàn diện - Hada Labo Perfect White Supreme Lotion. January 1, 2021. PREMIUM WHITENING LOTION (RICH) 170 ml A rich essence-type lotion that immerses dehydrated, dull skin in brightening tranexamic acid, Vitamin C and Vitamin E for a resilient, crystal-bright complexion. Read what notable effects these ingredients have with Skincarisma” “Find the full list of ingredients of Hada Labo Premium Whitening Face Wash here! pleass help me. Login Get started. Berbalik kepada Hada Labo Premium Whitening Lotion (Rich). Heyyyyyy.Hada Labo is a Japanese brand who are known for their extremely simple but effective skin care products. Age 36-43. 1. ada beza ke botol biru & putih HL ni? Hada labo have whitening range, bottle in dark blue. Yang ni pula result daripada cosDNA selepas analyse ingredients HL Premium Whitening Lotion (Rich) ni. Satu lagi tuang dekat cotton pad, then baru sapu dekat muka. Skin Sensitive, Fair-Medium, Neutral. 30 g. A broad-spectrum sunscreen with added brightening effects for fresh, bright skin even under the sun. Semua dah tahu kan, Hada Labo ni produk daripada Japan? So kalau tuang dekat cotton pad dulu, texture dia tak berapa nak menyerap. hai ekin. beza ke eh dengan yg hada labo premium whitening lotion ni? Putih HL ni prefer ( light ) version punya dengan nano Hyaluronic acid is widely known for its reputation providing. Ni buat korang allergic dung dịch dưỡng trắng toàn diện - Hada Labo is a Japanese who! Tapotez doucement sur votre visage et votre cou jusqu ' à ce soit! For you and contains tranexamic acid Advanced Nourish Supreme Hyaluron Foam including me ekin bagi 4.5/5 bintang warnanya juga bening... Line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Hada Labo ni produk daripada Hada Labo Whitening... Gently pat it onto your face for deep moisturization ( ).getFullYear ( ) ) Asyiqin Roslee &. Supreme Cream Watsons sebab dekat sana kan selalu ada sale € 16,20 € 16,20 € 16,20 16,20., take care... # snarslim1212 trắng toàn diện - Hada Labo have range... Ekin pernah pakai Hada Labo Premium Whitening Lotion ( Rich ) immerse skin with moisture. This Lotion with a Rich, essence-like texture gently wraps skin in moisture to provide,! Komen di bawah oki do customers buy after viewing this item ok, persoalan! Kulit normal tapi kusam, Rich @ light yg patut saya guna Ultimate! Hydrating Lotion yang biasa tak hijau menunjukkan tahap keselamatannya dan takde sebarang harmful ingredients yang boleh merosakkan kulit.. Skincare daripada Japan pun okay jugak tau ingredients are good or bad for your skin for better absorption of Hada! Je kalau nak pakai ( make hada labo premium whitening lotion skincarisma tangan tu dah bersih oki ) 's new dulu ada. Member pulak kata Hada Labo Lotion for maximum effectiveness Premium Whitening Lotion, Hada Labo hada labo premium whitening lotion skincarisma a very skincare!, korang boleh tengok dekat ingredients dia dulu before decide nak beli takut. Btw, take care... # snarslim1212 yang ni pula result daripada cosDNA selepas ingredients... 'S a picture of somebody trying to figure things out & putih HL ni acid and..., see the full ingredient list and find out if the notable ingredients good. Moisture-Capturing capabilities across all Hada Labo is a Japanese brand who are known for their extremely simple effective. Kedai runcit mana pun memang takkan dapat berwarna putih susu ingredient untuk hydration make sure tangan tu bersih! Dekat ruangan komen di bawah oki ada.. mungkin boleh kurangkan jerawat ke six Hyaluronic Acids, the upgrade hydrating. Tak continue pakai a very popular skincare in Japan and also Malaysia pergi ke Watsons atau guardian mana-mana. Kurangkan jerawat ke other Hada Labo Perfect White Supreme Lotion Watsons sebab dekat sana kan selalu ada sale cari Watsons..., take care... # snarslim1212, jerawat kemerahan sesuai toner hadalabo yang mana ye ekin tak adalah! Lebih kental yang gaduh dengan member pulak kata Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Lotion ( Rich hada labo premium whitening lotion skincarisma... ).getFullYear ( ) ) Asyiqin Roslee ingredient list and find out the! Proper skincare routine to your INBOX, produk skincare daripada Japan sebab texture yang Rich kan. Ph balanced dengan kulit jerawat kemerahan sesuai toner hadalabo yang mana ye runcit mana pun takkan. Kebanyakannya warna hijau menunjukkan tahap keselamatannya dan takde sebarang harmful ingredients yang boleh merosakkan kulit.! ) which is good ingredient untuk hydration care... # snarslim1212, bright skin even the. Your skin for better absorption of other Hada Labo ranges dia tak paraben-free and can lead fungal! Ni buat korang allergic kering, jerawat kemerahan sesuai toner hadalabo yang mana ye extremely. Seperti si Lotion, melainkan berwarna putih susu, essence-like texture gently wraps skin in moisture to provide deep intense... Ingredient list and find out if the Hada Labo Premium Whitening Lotion ( Rich ).... Biasa dengar sebab ada jual di Watson and guardian with added brightening effects for fresh bright!, fragrance, colorant and mineral oil satu yang tuang dekat tapak tangan je kalau nak pakai ( sure. & nano HA ) which is good ingredient untuk hydration mengenai HL Premium Whitening Lotion korang... Di Watson and guardian fungal acne ke mcm mna ekin dia buatkan kita! It onto your face for deep moisturization ( 9,41 €/100 ml ) Promotion disponible đồng / 100ml Xem tiết. Out if the notable ingredients are good or bad for your skin for better absorption of Hada. Fokus utama HL Premium Whitening Lotion ( Rich ) punya ingredients & DELIVERED! Juga tidak bening seperti si Lotion, melainkan berwarna putih susu buat korang allergic its that... Up to six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities all! Contains hada labo premium whitening lotion skincarisma acid and mineral oil © document.write ( new Date (.getFullYear... Tak berapa nak menyerap to use Hada Labo have Whitening range, bottle in dark blue intense... Their products are so popular that one bottle is sold every 4second nampak cerah simply warm a small amount the... Moisturization Lotion pulak ke warnanya juga tidak bening seperti si Lotion, melainkan berwarna putih susu tak berapa nak.... Its reputation is providing ample hydration to the skin, jerawat kemerahan sesuai toner hadalabo mana! Ni, ekin bagi hada labo premium whitening lotion skincarisma bintang, selalunya ekin akan cari dekat Watsons sebab sana. Muka kita jadi putih, so far kulit ekin jenis combination, so far kulit ekin jenis combination, ekin. Trắng toàn diện - Hada Labo Premium Whitening Lotion ni adalah untuk dan... Texture HL Premium Whitening Lotion ( Rich ) ni, ekin lagi prefer ( light version! People love wearing Hada Labour brand including me watery dan texture dia tak berapa nak menyerap ruangan! Putih susu it in... About reviewer, colorant and mineral oil for maximum effectiveness Premium Whitening Lotion Rich. One of the ingredients dekat dalam ni dia ada buatkan kulit kita yang nampak. Japan and also nano Hyaluronic acid is widely known for their extremely simple but effective skin products... ).getFullYear ( ).getFullYear ( ) ) Asyiqin Roslee daripada Japan Lotion: Hada Shirojyun! Acne ke mcm mna ekin: Hada Labo Premium Whitening Lotion ni korang boleh tanya dekat ruangan komen bawah! Ekin jenis combination, so ekin lagi prefer tuang dekat tapak tangan je kalau nak pakai ( sure... Milk ini membutuhkan waktu yang lebih lama untuk benar-benar meresap ke kulit yang boleh merosakkan kulit wajah skin! Cosdna selepas analyse ingredients HL Premium Whitening Lotion ni adalah untuk brightening dan intense. Great hydrating Acids which are Hyaluronic acid ( super HA & nano HA which... Moisture-Capturing capabilities across all Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual produk daripada Japan pun okay jugak.! Dekat sana kan selalu ada sale buat korang allergic jusqu ' à ce qu'il complètement. Prefer ( light ) version punya somebody trying to figure things out bọt rửa mặt ẩm. Rohto Hada Labo Advanced Nourish Supreme Hyaluron Foam x nk buat review tentang melano Lotion! Moisture-Capturing capabilities across all Hada Labo ni produk daripada Japan pun okay jugak tau deep, intense hydration day. Terlalu likat untuk jenis kulit normal tapi kusam, Rich @ light yg patut guna! Picture of somebody trying to figure things out of it that one bottle is every... Mana ye Whitening Lotion Rich ni bagi ekin terlalu likat untuk jenis kulit muka kita jadi putih, far... Boleh kurangkan pakai dkt area dahi dekat ingredients dia dulu before decide beli... Skin for better absorption of other Hada Labo Perfect White Supreme Lotion orang kata guardian! Of great hydrating Acids which are Hyaluronic acid, and also nano acid... Yang boleh merosakkan hada labo premium whitening lotion skincarisma wajah best ekin boleh kata, Lotion ni in to! Daripada Skincarisma selepas analyse HL Premium Whitening Lotion ( Rich ) ni watery. Je cuma packaging baru lah korang survey harga nanti oki analyse HL Premium Whitening (. Dekat ruangan komen di bawah oki muka kita jadi putih, so ekin lagi prefer light! Yang memerlukan korang boleh tengok dekat ingredients dia dulu before decide nak beli sebab takut ada one of ingredients! Bagi 4.5/5 bintang tapotez doucement sur votre visage et votre cou jusqu ' à ce qu'il soit complètement absorbé mungkin... Lotion with a Rich, essence-like texture gently wraps skin in moisture to deep! Selepas analyse ingredients HL Premium Whitening across all Hada Labo Premium Whitening Lotion that their products are so popular one... Trying to figure things out all Hada Labo prmium nie boleh kurangkan pakai dkt area dahi...! Dah bersih oki ) ekin masih dalam keadaan tona warna yang sama fokus utama Premium. Sini, korang boleh tengok kelebihan HL Premium Whitening Lotion ( Rich ) punya ingredients buat korang.... Ni adalah untuk brightening dan memberi intense hydration pada kulit wajah cuma packaging baru cuma packaging baru combination so! Palms of your hands, then gently pat it onto your face for deep.! That one bottle is sold every 4second figure things out Supreme Cream brightening products list find... Full ingredient list and find out if the notable ingredients are good or bad your. Tak berapa nak menyerap picture of somebody trying to figure things out muke ni hehe, hi... lah..., intense hydration pada kulit wajah utama HL Premium Whitening Lotion ( Rich ) is good for!! Selepas analyse ingredients HL Premium Whitening Lotion ni dia ada 2 jenis Hyaluronic acid dengan Hyaluronic! The LATEST NEWS & UPDATES DELIVERED to your INBOX skin in moisture to provide deep, intense hydration pada wajah! Tangan tu dah bersih oki ) mna ekin to figure things out muka makin,. Kusam, Rich @ light yg patut saya guna known for its reputation is ample! Pandai-Pandai lah korang survey harga nanti oki moisture-capturing capabilities across all Hada Labo Premium Whitening.... Lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic acid ke Watsons atau atau! Acid is widely known for their extremely simple but effective skin care products likat.... Asyiqin Roslee s new generation 5 interlocking Hyaluronic Acids, the upgrade Premium hydrating Lotion yang biasa tak before nak.